MEDIJSKE POSETE EVROPSKOJ UNIJI

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da uzmete učešće na medijskom sastanku u okviru projetka “Medijska putovanja u EU” koji će se održati 17. decembra 2015. u Media i reform centru Niš sa početkom u 11.00 sati. Pozivamo sve urednike/urednice, novinare/novinarke, medijske radnike tradicionalnih i digitalnih medija i predstavnike lokalnih nevladinih organizacija da se uključe u ovaj sastanak i diskusiju.

Cilj projekta “Medijska putovanja u EU” je da novinarima omogući dobijanje informacija i utisaka iz prve ruke o predloženim temama iz izabrane evropske zemlje kao i da im ta iskustva pomognu u poređenjima i analizi tih tema u Srbiji.

Stoga će se na događaju pored ideje projekta predstaviti i utisci učesnika, koji su imali prilike da putuju u neku od zemalja članica Evropske unije i na koji način su im ta putovanja pomogla u kreiranju kvalitetnog sadržaja i razvoju istraživačkog novinarstva.

Učesnici će na događaju dobiti više informacija o tome kako mogu da se prijave da učestvuju u projektu.

Događaj u ime Delegacije Evropske unije u Srbiji organizuje British Council, u saradnji sa EU info pointom Niš i Media i reform centrom Niš. Nakon sastanka, biće organizovan i prigodan koktel za sve učesnike.

Satnica događaja se nalazi u prilogu ovog poziva.

Kontakt osobe:

Danijela Vučić, e-mail:danijela.vucic@euinfo.rs, telefon: 066.8.528.018.

Milica Marković, e-mail: milica.markovic@britishcouncil.rs i telefon: +381 639 254.

Agendu možete preuzeti putem dolenavedenog linka:

Agenda