Radionica o pisanju medijskih projekata u Nišu, ANEM

Uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, ANEM organizuje drugu dvodnevnu radionicu “Osnove pisanja projektnih predloga u cilju sufinansiranja medijskih projekata” u Nišu, u četvrtak i petak, 22. i 23.10.2015. Radionicu će voditi Jasmina Debeljak, ekspertkinja sa dugogodišnjim iskustvom u radu na međunarodnim i donatorskim projektima i edukaciji za pisanje i vođenje projekata.

Radionica će biti održana u hotelu “Grand”, Vožda Karađorđa 12, Niš, sala “Metropoliten”, I sprat. Učesnici imaju obezbeđen smeštaj u tom hotelu – u četvrtak 22.10.2015, na bazi polupansiona (večera 22.10. i doručak 23.10.), kao i ručak i osveženje tokom oba dana radionice.

Planirani broj učesnika je 12. Zbog ograničenog broja mesta, samo jedan predstavnik po mediju može da učestvuje.

Takođe napominjemo da ćemo uskoro organizovati još dve radionice – u Kragujevcu i Novom Sadu, te molimo da se za ovu radionicu prijave oni učesnici kojima je Niš bliži nego ta dva druga grada.

Nadoknađujemo troškove prevoza autobusom (za pravdanje nam kao dokaz treba original karta; povratnu kartu morate poslati poštom).

Radionica je namenjena licima koja će se u konkretnom mediju baviti pisanjem projektnih predloga za konkurse Ministarstva, AP i lokalnih samouprava.

Molimo zainteresovane da se do utorka, 20.10, do 12 sati, prijave za učešće na ovoj radionici (dostaviti KONTAKT PODATKE – mejl adresa i broj telefona, naziv medija iz koga dolaze) na e-mail: anem@anem.org.rs  i navedu da li će koristiti mogućnost smeštaja.