„IGRE NA VODI 2016“

Ovogodišnje “Igre na vodi”, kao deo Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, koji sprovode KOM 018 iz Niša i Inicijativa mladih Niš, biće održane na bazenu Čair 8. avgusta 2016. godine.

„Ove godine pored takmičarskog dela imamo bogat umetnički i zabavni program. U umetničkom programu učestvuju neki od niških repera, kao što su Furio Đunta, Demonio i Mali Mire, a nastupiće i grupa USB. Igre će trajati do 21:30, a nakon toga organizujemo noćno kupanje za sve posetioce. Proglašenje pobednika planirano je oko 23 sata“, rekao je Nikola Božanović iz organizacije KOM 018.

Glavni sudija „Igara na vodi 2016“ Jurica Stanković najavio je pet takmičarskih disciplina, među kojima će biti i jedna „gladijatorska, koja podeća na Konstantinova vremena“.

Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša već četvrtu godinu zaredom podržavaju ovu manifestaciju.

„Ovo je kvalitetan projekat sa akcentom na aktivizam mladih. Veoma je važno da mladi uče o fer-pleju, što im Igre na vodi i omogućavaju“, rekao je šef Kancelarije za mlade grada Niša Stevan Živković.

Prijavljivanje za učešće na ovoj manifestaciji moguće je još danas i mogu učestvovati svi koji imaju između 15 i 30 godina. Treća nagrada je besplatan vikend ulaz na bazen za celu ekipu, druga ručak ili večera u restoranu Meze, a najbolja ekipa biće nagrađena letovanjem u Grčkoj.

Karte za ovu manifestaciju su besplatne i mogu se preuzeti u Kancelariji za mlade Grada Niša, u prostorijama organizacije KOM 018 ili do 7. avgusta na šanku bazena Čair.