Van gogh, Galija i Novembar 4. jula u Tvrđavi

Muzički spektakl ,,5 do 100’’održaće se na platou niške Tvrđave u ponedeljak, 4. jula od 20 časova, najvaljeno je nap res-konferenciji u Media i reform centru u Nišu. Te večeri nastupiće kultni bendovi Galija koja obeležava 40 godina rada, Van Gog koji svira već tri decenije i Novembar koji obeležava 25 godina postojanja. Zbir godina njihovog rada je za 5 manji od 100 – otud i naziv ovog spektakla. ,,Biće to pravo slavljeničko veče. Noć jubijeja! Događaj je izuzetan jer se retko kada spoje tri benda koja slave godišnjice’’, istakao je frontmen Galije Nenad Milosavljević.

Frontmen Van Gogha Zvonimir Ðukić-Ðule istakao je da ga raduje zajednički koncert, sabiranje energija i godina koje su ostale za nama, raduje ga i utisak doslednog bavljenja muzikom, i činjenica da svi nastavljamo dalje sa velikim ambicijam i entuzijazmom.

Pank-rok bend Novembar će dobrom, brzom i žestokom svirkomu matičnom gradu Nišu 4. jula otvoriti 5 do 100, a na festivalu će nastupiti i DJ Miki (Diskotec).

U promo periodu pojedinačna ulaznica za “5 do 100” košta 600 dinara, dok je Karta za dvoje 1.000 dinara! Od 27. juna pojedinačna ulaznica biće 800, a za Karta za dvoje 1.200 dinara.

Karte se mogu kupiti na sledećim mestima:

  • Energy music shop – TPC Kalča, prizemlje, Obrenovićeva bb
  • CD Sound – novi podzemni prolaz,
  • Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel Obrenovićeva bb – PC Gorča, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb