Meet Magento konferencija prvi put u Srbiji

Povodom održavanja prve međunarodne konferencije iz oblasti elektronske trgovine Meet Magento Serbia, organizatori vas pozivaju na konferenciju za novinare, koja će se održati u sredu, 13. aprila, od 13 časova u holu Gradske kuće u Nišu.

Tom prilikom novinarima će se obratiti gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić i vlasnik kompanije Younify d.o.o., koja organizuje događaj, Emile Koolstra.

Cilj konferencije Meet Magento Serbia jeste podizanje svesti trgovaca iz maloprodaje i velikoprodaje u Srbiji i regionu o značaju elektronske trgovine. Takođe, konferenciji će pristustvovati IT stručnjaci koji rade na Magento platformi, tako da će jedan od ciljeva biti i promovisanje kvalitetnog IT sektora u Nišu i Srbiji.

Grad Niš prepoznao je i u potpunosti podržao ovu inicijativu.

Konferencija Meet Magento Serbia održaće se u kongresnom centru „Constantinus Palace“ u Nišu 10. juna 2016. godine. Ovaj jednodnevni događaj okupiće oko 200 učesnika, najviše Magento i php programera, trgovaca (maloprodaja i velikoprodaja) koji imaju ili žele pokrenuti onlajn trgovinu; zatim, onlajn marketing i PR agencije, konsultantske agencije, kao i pružaoce usluga iz oblasti IT-ja.

Konferencija je deo Meet Magento asocijacije, a održava se u 24 zemlje širom sveta. U Srbiji se ove godine organizuje prvi put, i to u Nišu.

Detaljnije informacije možete naći na zvaničnom sajtu konferencije:  http://rs.meet-magento.com/sr/