ZAVRŠNO TAKMIČENjE I DODELA STIPENDIJA „ACADEMIC TO BUSINESS“ (A2B)

Program „Pokreni se za budućnost“ poziva vas na završno takmičenje „Academic To Business“ (A2B), koje će se održati u ponedeljak, 2. novembra 2015, od 12 časova u hotelu Tami Residence.

Šest studentskih timova, koliko ih se kvalifikovalo na završno takmičenje, u ponedeljak će članovima komisije i prisutnima predstaviti idejna rešenja poslovnog zadatka u oblastima marketinga, optimizacije proizvodnje i inovacija. Studente tri prvoplasirana tima očekuju A2B stipendije kao nagrade za postignute rezultate i zalaganje na takmičenju.

A2B povezuje niške akademce i start-ap preduzetnike koji posluju u niškom regionu. Reč je o takmičenju za izradu idejnog rešenja poslovnog problema preduzetnika iz baze naših partnera iz ENEKA-e. Pored stipendija koje očekuju najbolje, A2B svim studentima pruža biznis obuku, priliku za timski rad, primenu teorijskih znanja, kao i dragocena praktična iskustva iz realnog poslovnog okruženja. Takođe, preduzetnici će dobiti nova, moderna i originalana rešenja za unapređenje svog poslovanja.

A2B konkurs u okviru Programa „Pokreni se za budućnost“ realizuje Centar za razvoj liderstva, u saradnji sa organizacijom „Eneka“ iz Niša, uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris u Srbiji.

Dođite da podržimo najbolje studente i doprinesemo jačanju sinergije akademske i poslovne zajednice Niša!

Agenda – Završni događaj – A2B takmičenje, ponedeljak, 2.11, u 12h hotel Tami