DEBATA “Zašto Nišu ide ovako dobro?”

 

U okviru Nedelje parlamentarizma, i nastojeći da pokreće i razvija dijalog o temama od javnog interesa, Media i reform centar Niš u petak, 23. oktobra 2015, od 17 sati organizuje debatu “Zašto Nišu ide ovako dobro?”.

U debati će učestvovati gradonačelnici izabrani nakon 5. oktobra 2000. godine: Goran Ćirić, Smiljko Kostić, Miloš Simonović i Zoran Perišić. Razgovor će voditi novinar Zoran Zoza Marjanović.

Svi zainteresovani mogu pratiti debatu uživo putem livestream-a na portalu www.mediareform.rs i na televiziji Belle Amie. Za pitanja i komentare otvorene su društvene mreže uz korišćenje ‪#‎debata i #imaterec.

Nedelja parlamentarizma je serija događaja i aktivnosti kojima se pokreće dijalog o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima. Želeći da daju doprinos povezivanju i upoznavanju građana i građanki Srbije sa radom Narodne skupštine, niške organizacije uključile su se u njeno obeležavanje. Nedelju parlamentarizma prvi put u Srbiji organizuje Narodna skupština Republike Srbije u saradnji sa inicijativom Otvoreni parlament i u partnerstvu sa velikim brojem organizacija civilnog društva, škola, fakulteta, ustanova kulture i lokalnim samoupravama.