“Meet Magento Serbia” u Nišu

U petak, 10. juna 2016. godine, održaće se prva međunarodna konferencija Meet Magento Serbia, koju organizuje firma Younify d.o.o. iz Niša. Konferencija će se održati u novoizgrađenom kongresnom centru „Constantinus Palace“ (delu Tami Residence hotela) u Nišu.

Ovaj jednodnevni događaj okupiće više od stotinu učesnika, najviše Magento i php programera, trgovaca (maloprodaja i velikoprodaja) koji imaju ili žele pokrenuti onlajn trgovinu; zatim, onlajn marketing i PR agencije, konsultantske agencije, kao i pružaoce usluga iz oblasti IT-ja.

Zvanični govornici na Meet Magento Serbia konferenciji su Magento eksperti, programeri sa više od 10 godina iskustva na onlajn platformama za prodaju, kao i e-commerce i online marketing eksperti. Glavni govornik je Ben Marks iz Sjedinjenih Američkih Država, a osim njega prisutnima će se obratiti i učesnici iz drugih zemalja i iz Srbije. Spisak govornika sa biografijama nalazi se na zvaničnom sajtu konferencije: http://rs.meet-magento.com/sr/speakers/

Registracija učesnika konferencije biće između 9 i 10 časova, zvanično otvaranje i početak rada je u 10 časova, dok će organizatori i učesnici biti dostupni predstavnicima medija od 12 sati. Kompletnu agendu možete pogledati ovde.

Konferencija je deo Meet Magento Asocijacije, a trenutno se održava u 24 zemlje širom sveta. U Srbiji se organizuje prvi put, a posebna nam je čast što će se održati u Nišu. Konferenciju Meet Magento Serbia podržao je Grad Niš.