Palilulsko veče 2016.

Od elektronske muzike do narodnjaka

Palilulsko veče održaće se u petak, 3. juna, na platou pored Palilulske pijace, najavili su organizatori na pres-konferenciji u Media i reform centru.

“Na Palilulskoj večeri nastupiće domaće snage, a 80% učesnika čine deca. Biće i nekoliko štandova na kojima će se prikupljati dobrovoljni prilozi za opštinski fond za lečenje bolesne dece”, najavio je predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić.

Palilulsko veče počeće u petak u 19 sati multimedijalnom izložbom na Palilulskoj pijaci, a zvanično će manifestacija biti otvorena u 20:30.

“Treći put učestvujemo na Palilulskoj večeri i izvodićemo narodne tradicionalne melodije, pružićemo publici dobru energiju, pozitivne vibracije i zarazni entuzijazam”, rekla je Suzana Petrović, umetnički rukovodilac hora Gracija.

Nakon Gracije, oko 21:30 nastupiće i bend La Campannella. Frontmen Dejan Stojiljković kaže da je to što je i sam Palilulac “dodatni motiv da se i na Palilulskoj večeri lepo predstavimo”.

Program će biti šarolik, pa će posetioci u petak na Paliluli moći da se zabave uz folklorne ansamble, operske arije, elektronsku muziku i narodnjake.