Počinje prijavljivanje za Multimedijalnu školu

Uskoro počinje prijavljivanje za drugi ciklus Multimedijalne škole novinarstva.

S obzirom na veliko interesovanje za edukaciju o multimedijima, Media centar, uz podršku Ambasade SAD, nastavlja ovaj projekat sa novom generacijom polaznika i još kvalitetnijim sadržajima.

Multimedijalna škola namenjena je sadašnjim i budućim novinarima, studentima žurnalistike. Kako je za moderno izveštavanje neophodno poznavanje novih trendova u novinarstvu i tehnologiji, trudimo se da putem ovakvih obuka doprinesemo profesionalnom razvoju pojedinaca i čitave medijske scene u regionu.

I u drugom ciklusu Multimedijalna škola je potpuno besplatna, i obuhvatiće pet modula, i to agencijsko novinarstvo, foto-novinarstvo, video i montažu, online novinarstvo i društvene mreže. Predavači će biti dokazani stručnjaci i renomirani novinari, a predavanja će biti još dinamičnija sa dosta praktičnih zadataka.

U Multimedijalnoj školi lokalnim novinarima pruža se prilika da poboljšaju i usavrše svoj rad, da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u teoriji, praktičnom novinarstvu i tehnologiji. Sticanjem i proširivanjem znanja i veština, profesionalnim usavršavanjem, polaznici će po završetku škole moći efikasnije da obavljaju sadašnji posao, dođu do posla u nekom od medija ili eventualno razviju svoj projekat.