Predstavljanje izveštaja o Srbiji za 2015. godinu – ekonomski aspekt

VREME: petak, 27. novembar 2015. godine, 13 sati

MESTO: hol Gradske kuće u Nišu (Ulica 7. juli broj 2)

Pozivamo Vas da prisustvujete predstavljanju godišnjeg izveštaja o Srbiji, koje će se održati u petak, 27. novembra, od 13 do 14:30 u holu Gradske kuće u Nišu (Ulica 7. juli broj 2).

Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije na putu ka evropskim integracijama objavljen je 10. novembra 2015. Izveštaj će u Nišu predstaviti gospodin Frejk Janmat (Freek Janmat), šef Sektora za evrointegracije i ekonomsku saradnju Delegacije EU u Srbiji, posebno se osvrćući na ekonomske aspekte i nalaze izveštaja. U uvodnom delu obratiće se i gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić.

Uvodničari u diskusiju biće dr Dragan Kostić, predsednik Regionalne privredne komore Niš, Mihajlo Zdravković, gradski većnik zadužen za privredu, prof. dr Boban Stojanović, profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu i „Jean Monet“ profesor, i Marko Jovanović, student Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Nakon uvodnih obraćanja, planirana je diskusija uz učešće predstavnika privrede, akademske zajednice, medija, kao i brojnih relevantnih organizacija i institucija u našem gradu.

Događaj organizuje EU Info Point u Nišu u saradnji sa Gradom Nišom.

Do skorašnjeg susreta, srdačno vas pozdravljamo!

Kontakt osoba: Danijela Vučić, menadžer EU Info Pointa u Nišu, tel: 066.8.528.018, mail: danijela.vucic@euinfo.rs