PREDUZETNIČKI SAJAM U NIŠU

Srpska asocijacija menadžera, DNA communications i USAID pozivaju vas da u utorak, 24. novembra,  posetite prvi u nizu preduzetničkih sajmova u okviru projekta „Šansa za novi početak“.

„Šansa za novi početak“ je program za razvoj preduzetništva, a njegov cilj je da ohrabri ljude da se bave preduzetništvom i da podstakne one radnike koji će ostati bez posla u procesu restrukturiranja da, koristeći svoje znanje i resurse, pokrenu sopstveni preduzetnički biznis.

Posetioci sajma imaće mogućnost da dobiju sve informacije o oko 200 preduzetničkih inicijativa, razvijanih na osnovu specifičnosti različitih regiona, svrstanih prema delatnosti i visini investicije. Takođe će dobiti informacije o tome šta je potrebno za započinjanje novog biznisa, kako se smanjuje rizik, ostvaruje pristup finansijama i kako se analizira tržište.

U okviru projekta, u narednih šest meseci biće organizovano još sedam preduzetničkih sajmova širom Srbije.

Projekat „Šansa za novi početak“ pokrenuli su Srpska asocijacija menadžera (SAM) i agencija DNA Communications, uz finansijsku pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

KO: 

  • Laura Palmer Pavlović, direktorka kancelarije za demokratski i ekonomski razvoj, USAID Srbija
  • Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša
  • Mihajlo Zdravković, većnik Grada Niša
  • Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM
  • Dejan Ranđić, direktor agencije DNA Communications
  • Milivoje Jovanović, program menadžer ENECA
  • Tatjana Đorđević, preduzetnica iz Niša

KADA: Utorak, 24. novembar, u 12 časova. Novinari koji su zainteresovani za učešće na konferenciji za medije pozvani su da dođu u 11:45 radi registracije.

GDEDom Vojske, Sinđelićev trg bb.

KONTAKT: Jasmina Simić, DNA Communications, 060 623 53 22, jasmina.simic@dna.rs.

AGENDA ZA MEDIJE_Sansa za novi pocetak_Nis sajam