Predavanje Pitera Korbeta u Američkom kutku Niš

 

Američki kutak u Nišu biće domaćin Piteru Korbetu, poznatom stručnjaku u svetu tehnologije, preduzetništva i inovacija. Korbet će u utorak, 27. oktobra 2015, od 17 sati održati predavanje na temu “Najnoviji trednovi u digitalnoj tehnologiji (Latest Trends in Digital Technology – VR, AI, User Interfaces, Robotics, 3D printing etc.)”.

Piter Korbet je osnivač i direktor iStrategyLabs – digitalne agencije, koja razvija rešenja za izazove koji se postavljaju pred njegove klijente, povezujući svet na internetu, ali i van njega. Njegova agencija uspešno se razvija, a među klijentima je deset njih sa liste Fortune 100 i 24 njih sa liste Fortune 500 kompanija. Neki od klijenata su General Electric, Disney, ESPN, Microsoft, NASDAQ, Intel, Honest Tea, Coca-Cola, The US Army, Deloitte, McKinsey, Volkswagen, Audi, Ford, Hilton, Marriott itd.

Peter Korbet prepoznat je kao neumorni šampion inovacija i globalno tražen mentor i govornik. Zaslužan je za izgradnju preduzetničkog ekosistema prestonice SAD. Radio je kao mentor u više akceletarorskih programa. Čovek je na čije se mišljenje i stav pozivaju Time Magazine, Washington Post, CNN.com, Inc. Magazine, WIRED kada je reč o tehnologiji, preduzetništvu i inovaciji.

Pomerati granice mogućeg u opisu je onoga što svakodnevno radi i promoviše kao govornik i osoba od uticaja.