Letnja radionica cirkuskih veština

Od 28. do 30. avgusta 2015. godine, Grupa za decu i mlade Indigo, u saradnji sa nemačkom organizacijom Zirkrobajka (zirkrobajka.wordpress.com), organizuje Radionicu cirkuskih veština za decu i mlade. Radionica će se realizovati u Društvenom centru u Nišu (Dušana Popovića bb)

Radionica je besplatna, a namenjena je devojčicama i dečacima uzrasta od 10 do 16 godina. Polaznici ove trodnevne radionice imaće priliku da odaberu jednu od 5 cirkuskih veština – žongliranje, poi (žonglersko-plesačka tehnika), akrobatika, teatar i ples – a zatim će, na završnoj priredbi, 30. avgusta u 17 časova, moći javnosti da predstave svoja nova umeća.

Osim ovladavanja pomenutim veštinama, deca će na ovoj radionici razvijati motoriku, koncentraciju, istrajnost, te jačati svoje samopouzdanje kao ključni uslov za svaki javni nastup.

Društveni centar u Nišu radi uz podršku UNICEF-a, a Indigo, kao i Zirkrobajka, ovu radionicu realizuju volonterski, kako bi omogućili deci Niša da upoznaju cirkusku umetnost i kvalitetno provedu poslednje dane raspusta.

Za više informacija možete kontaktirati:

Petar Todorović,

programski asistent